Blogger Widgets

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Good choice, good sex…

ΣΕΧ-Για να μην χάσετε λοιπόν μια βραδιά έντασης και πάθους από κακή επιλογή.... διαβάστε τις παρακάτω ενδείξεις που θα σας βοηθήσουν να μαντέψετε με σιγουριά ποιος αξίζει τον κόπο και ποιος θα είναι απλώς χάσιμο χρόνου.

Ορίστε μερικές ενδείξεις βασισμένες σε επιστημονικές έρευνες:

Six packs vs cute κοιλίτσας: Oι καρδιολόγοι φωνάζουν πως το συσσωρευόμενο λίπος στην περιοχή της κοιλιάς προμηνύει μελλοντικά καρδιακά προβλήματα, ωστόσο παρέλειψαν να πουν για την συσχέτιση με την τεστοστερόνη. Μάθετε λοιπόν πως το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς θεωρείται από τους γιατρούς το σφουγγάρι της τεστοστερόνης, αφού βοηθά στη γρηγορότερη διάσπασή της. Και όπως λέει μια αρχαία κινέζικη παροιμία: nο τεστοστερόνη, no party. Συνεπώς, η επιθυμία για κοιλιακούς δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής αλλά σας εμπνέει σιγουριά ότι η δική τους τεστοστερόνη θα επιτελεί το έργο της ανενόχλητη.

Της νύχτας τα καμώματα…: Ποτά, ξενύχτια και τσιγάρα σε υπερβολή δημιουργούν πρόβλημα στην σεξουαλική του ζωή. Καθώς, το κάπνισμα προκαλεί τη συστολή των αγγείων και τελικά το αίμα που φτάνει στο επίμαχο μέρος είναι λιγότερο, με αποτέλεσμα δυσλειτουργία στην στύση. Το αλκοόλ είναι το άλλο μεγάλο κακό. Μακριά από τον τύπο που όσο ωραίος και αν είναι, έχει την εικόνα του έχω πιει δίχως αύριο. Δυστυχώς, το ποτό λειτουργεί τόσο κατευναστικά στο νευρικό σύστημα, που κοιμίζει και μέλη του σώματος που δεν θέλεις να κοιμηθούν σαββατόβραδο.

Το βιολογικό τους ρολόι: Όλο για το γυναικείο ρολόι γίνεται λόγος, ωστόσο το δικό τους ρολόι είναι πιο πιεστικό από των γυναικών. Ένας άντρας στα 35 έχει διπλάσιες πιθανότητες στειρότητας από έναν 25 χρόνο. Για το λόγο αυτό δικαιώνονται οι γυναίκες που τους αρέσουν οι μικρότεροι άντρες.
stat counters