Blogger Widgets

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ανακοίνωσε το «θάνατό» του στο Facebook

«Ετοιμάζονται να με πυροβολήσουν» ήταν το μήνυμα του Eric Ramsey ....Μετά από μία σειρά εγκλημάτων, ο κάτοικος του Mt. Pleasant του Michigan, Eric Ramsey, βρήκε το χρόνο και την ηρεμία να δημοσιεύσει στο Facebook, πως είναι έτοιμος να πυροβοληθεί από αστυνομικούς, γράφοντας στον τοίχο του «Well folkes im about to get shot. Piece».

Ο τριαντάχρονος άντρας, σύμφωνα με την αστυνομία, μόλις είχε διαπράξει τα εγκλήματα της απαγωγής και του βιασμού μίας γυναίκας, του εμπρησμού ενός σπιτιού και της κλοπής ενός φορτηγού που χρησιμοποίησε για να διαλύσει ένα αστυνομικό όχημα της πολιτείας του Michigan.

Τα ερωτηματικά παραμένουν για το πως ο δράστης βρήκε την ψυχραιμία να ενημερώσει του γνωστούς του και τους φίλους του για το γεγονός, μέσω του κινητού του τηλεφώνου, στο Facebook. Το σχόλιο του Ramsey «ανέβηκε» στο κοινωνικό δίκτυο στις 17 Ιανουαρίου και πλέον έχει αφαιρεθεί από την υπηρεσία.

Στη συνέντευξη Τύπου της αστυνομίας, ο σερίφης της πολιτείας, Leo Mioduszewski, δήλωσε πως «λίγο μετά τον εντοπισμό του φορτηγού από τις αρχές της πολιτείας Crawford, ο ύποπτος κατέληξε στην ισοπέδωση ενός αστυνομικού οχήματος που βρέθηκε στο δρόμο του. Οι αστυνομικοί, στη συνέχεια βγήκαν από τα οχήματά τους, κατευθύνθηκαν προς το διαλυμένο περιπολικό και άρχισαν να πυροβολούν, τραυματίζοντας θανάσιμα τον ύποπτο».
stat counters