Blogger Widgets

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

«Μακάρι να ήταν τα ναρκωτικά»! Οι τρελές αποκαλύψεις του Τσάρλι Σιν

Ο εκκεντρικός star του Χόλιγουντ εμφανίστηκε στο «Late Show» και αποκάλυψε τι οδήγησε στη κατάρρευσή του το 2011 και στην απόλυσή του από τη σειρά «Two and a half men»......
Το ότι είναι party animal και λάτρης της εκκεντρικότητας, αλλά και των καταχρήσεων, είναι γνωστό. Ωστόσο αυτό δεν στάθηκε ποτέ εμπόδιο στη καριέρα του Τσάρλι Σιν, ο οποίος το 2011 ήταν ένας από τους πλέον ακριβοπληρωμένους stars της τηλεόρασης – εισπράττοντας 1.8 εκ. δολάρια για κάθε επεισόδιο του «Two and a half men». Ωστόσο τότε ήρθε και το τέλος της χρυσής εποχής του.

Ο 47χρονος ηθοποιός το 2011 κατέρρευσε μπροστά στις κάμερες, άρχισε να λέει ασυναρτησίες και τρελά πράγματα και μοιραία απολύθηκε από το επιτυχημένο σήριαλ. Και αφού ακούστηκαν πολλές φήμες για το τι οδήγησε τον Σιν σε αυτή την παράνοια, ο ηθοποιός αποφάσισε να δώσει μόνος του την απάντηση.

«Μακάρι να ήταν κοκαΐνη» είπε ο star του Χόλιγουντ ως καλεσμένος του Ντέιβιντ Λέτερμαν «Late Show» και συνέχισε: «Μακάρι να ήταν ένας ωκεανός βότκα και μια μπανιέρα χάπια. Αλλά δεν ήταν τίποτα από αυτά. Για όλα έφταιγε το μυαλό μου».
Ωστόσο ο Σιν δεν το παίζει αθώο παιδί: «Οι καταχρήσεις μου έχουν δημιουργήσει πρόβλημα, αλλά τα προηγούμενα 30 χρόνια. Όχι όταν κατέρρευσα».
stat counters